На Донбасі бойовики почали «націоналізовувати» житло для заселення росіян

На Донбасі бойовики почали «націоналізовувати» житло для заселення росіян

«Націоналізація» житла на Донбасі

Житло, яке пустує більше трьох місяців, віддадуть російським найманцям

Командування російсько-терористичних військ на Донбасі зобов’язало керівництво «ЛДНР» «націоналізувати» квартири і будинки жителів Донбасу, які пустують більше трьох місяців. Про це повідомляє Головне управління розвідки Міністерства оборони України.

За даними ГУР, у це житло планується заселяти громадян Росії, які заявили про готовність продовжити контракт на проходження військової служби в окупаційних військах на Донбасі.

«З метою запобігання масовому звільненню особового складу командування російських окупаційних військ зобов’язало місцеві органи влади т.зв. ДНР/ЛНР у найкоротші терміни провести ревізію підконтрольного житлового фонду з метою «націоналізації» квартир, будинків та господарчих будівель громадян, які їх залишили на термін більше трьох місяців. До «націоналізованих» приміщень планується заселяти громадян РФ, які не мають житла на території Росії і заявили про готовність продовжити контракт на проходження військової служби у з’єднаннях і частинах 1-го (Донецьк) та 2-го (Луганськ) АК Центру територіальних військ Південного ВО ЗС РФ у разі забезпечення їх житлом», – йдеться в повідомленні розвідки.

Як повідомлялося, російським командуванням за розпорядженням керівництва міноборони Росії розпочато заходи зі збільшення загальної чисельності «армії» бойовиків на Донбасі до 50 тисяч. На сьогодні у «військах» бойовиків на Донбасі нараховується близько 38 тисяч осіб.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: