На Київщині поїзд «Інтерсіті» роздавив автівку

На Київщині поїзд «Інтерсіті» роздавив автівку
Машина стояла покинута в непризначену для цього місці

Машиніст екстрено загальмував і після зіткнення потяг протягнув авто вперед близько 200 метрів

У Київській області в смт Баришівка електропотяг «Інтерсіті» розчавив автомобіль Opel Omega. Про це інформує відділ комунікації поліції Київської області, передає «Главком».

За даними поліції, повідомлення про зіткнення надійшло до поліції Київської області у суботу о 22.55.

Правоохоронці спільно з рятувальною службою з’ясували, що машина стояла покинута в непризначену для цього місці поблизу колишнього залізничного переїзду який наразі не використовується багато років. Машиніст екстрено загальмував і після зіткнення потяг протягнув авто вперед близько 200 метрів. Жертв немає, поблизу місця пригоди водія та пасажирів теж не знайшлося.

Поліція одразу встановила власника автомобіля, який перебував вдома в нетверезому стані. Також співробітники Баришівської поліції забезпечили охорону публічної безпеки на місці аварії.

О 00:37 рух на даній ділянці залізниці було відновлено.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 279 (блокування транспортних комунікацій) Кримінального кодексу України. Всі обставини події з’ясовуються. А також встановлюються свідки.

Нагадаємо, 28 липня на станції Синельникове-2 на Дніпропетровщині зійшли з рейок п’ять вагонів, навантажених листовим металом.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: