На Майдан на підтримку Саакашвілі прийшли 200 людей

На Майдан на підтримку Саакашвілі прийшли 200 людей

Один з адвокатів Саакашвілі заявив, що жодного офіційного документа про позбавлення громадянства захисникам не надали

На акцію, спрямовану на підтримку екс-президента Грузії, колишнього губернатора Одеської області Михайла Саакашвілі прийшли близько 200 людей, передає кореспондент «Главкома»

Приїжджають активісти з різних областей. Долучаються представники громадсько-політичного руху «Справедливість» Валентина Наливайченка, та командир УНА-УНСО Ігор Мазур «Тополя».

Представники «Батьківщини» і «Самопомочі» також висловили підтримку.

Позафракційний нардеп Юрій Дерев'янко, нині соратник Саакашвілі, стверджує, що за словами генпрокурора Юрія Луценка, проти Саакашвілі в Україні не порушено жодної кримінальної справи. «Ті справи, які були порушені Саакашвілі в Грузії, були розглянуті в ГПУ на початку 2015-го і відхилені», - зазначив він.

Один з адвокатів Саакашвілі, Павло Богомазов, заявив, що жодного офіційного документа про позбавлення громадянства захисникам не надали. За його словами, коли  документи будуть надані, вони оскаржуватимуть рішення в адмінсуді.

Учасники акції рушили до Адміністрації президента. Однак підійти близько до АП їм не дозволила поліція. «Журналістів до АП не пропустили, бо ведуться ремонтні роботи», - повідомляє кореспондент. Дозволили зайти всередину приміщення лише Дерев'янку, адвокатам та кільком представникам громадськості.

20496556_10212108120431949_2045787144_nАдвокат Саакашвілі Богомазов (праворуч)

Нагадаємо, вчора народний депутат від Радикальної партії Олега Ляшка Ігор Мосійчук заявив, що Саакашвілі позбавили українського громадянства. 

Пізніше у Державній міграційній службі України підтвердили, що Саакашвілі позбавили українського громадянства.

Наразі Саакашвілі перебуває у США.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: