На місці вбивства журналіста працюють керівники МВС та СБУ

На місці вбивства журналіста працюють керівники МВС та СБУ

Секретар РНБО Олександр Турчинов заявив, що разом із слідчими на місці злочини працюють керівники МВС та СБУ

На місці вибуху автомобіля відомого журналіста Павла Шеремета разом із слідчими працюють керівники Міністерства внутрішніх справ і Служби безпеки України. Про це повідомив секретар Ради національної безпеки і оборони України Олександр Турчинов на своїй сторінці в Facebook.

«Висловлюю співчуття рідним та близьким журналіста Павла Шеремета. На місці злочину разом зі слідчими працюють керівники МВС та СБУ. Попередня інформація від слідчих - спрацював вибуховий пристрій. Вбивці повинні бути знайдені та покарані», - написав секретар РНБО.

Нагадаємо, в середу вранці в центрі Києва в результаті вибуху машини загинув відомий журналіст Павло Шеремет. Інцидент стався на розі вулиць Богдана Хмельницького та Івана Франка. Як розказали свідки події, автомобіль «Субару XV» рухався по вулиці Івана Франка і несподівано піднявся шар полум'я, ймовірно, з моторного відсіку.

Генеральний прокурор України Юрій Луценко теж заявив, що смерть Шеремета - це убивство.

Президент України Петро Порошенко доручив правоохоронним органам негайно розслідувати цей злочин.

За фактом загибелі Шеремета прокуратура відкрила кримінальне провадження за ознаками вчинення кримінального правопорушення, передбаченого п. 5 ч. 2 ст. 115 КК України (умисне вбивство, вчинене способом, небезпечним для життя багатьох осіб).

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: