На обліку в будинку в Літочках перебувало 40 літніх людей

На обліку в будинку в Літочках перебувало 40 літніх людей

Сьогодні о 8-й ранку засідала оперативна комісія з представництвом усіх голів РГА Київської області, представників силових структур

Всього на обліку у будинку для літніх людей у Літочках, де сталася пожежа, було зареєстровано 40 осіб. Про це під час брифінгу повідомив голова Київської обласної державної адміністрації Максим Мельничук.
«Всього на обліку проживання зареєстровано 40 осіб. Загинули 17 осіб, серед загиблих є і працівниця обслуговуючого персоналу — та жінка, яка допомагала рятувати», - сказав він.
Мельничук також зауважив, що президент України Петро Порошенко доручив йому як голові КОДА взяти під контроль всю ситуацію, яка сталася в Броварському районі.
«Це трагедія, яка повинна бути актуалізована на всю нашу країну. Адже ми знаємо, що на сьогоднішній день існує велика кількість подібних будинків, де проживають не тільки пенсіонери, а водії маршрутних таксі, будівельники... Починаючи з ночі вчорашнього дня на місці трагедії працює оперативний штаб, де спільно з працівниками ДСНС, Нацполіції, прокуратури і СБУ відпрацьовуються всі можливі заходи задля того, щоб мінімізувати наші втрати і якомога швидше привести до порядку систему, яка стосується роботи, функціонування подібних закладів», - додав Мельничук.
Він також зазначив, що вчора близько 13-ї години була проведена урядова комісія під головуванням віце-прем’єр-міністра Геннадія Зубка, а о 15-й годині було проведено розширену оперативну нараду щодо Броварського району із залученням всіх відповідальних систем і служб району.
«Сьогодні о 8-й ранку засідала оперативна комісія з представництвом усіх голів районних державних адміністрації Київської області, представників силових структур, і на 12-у годину будуть оформлені окремі протокольні доручення для кожного району Київщини. Протягом ближчих днів роботи цих штабів, комісії мають винести основні положення і рекомендації щодо наведення порядку роботи подібних закладів», - додав Мельничук.
Джерело: УНН

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: