На Рівненщині судитимуть жінку, яка вбила чоловіка і втекла до Єгипту

На Рівненщині судитимуть жінку, яка вбила чоловіка і втекла до Єгипту

Жінці загрожує до 15 років за ґратами

Сьогодні, 15 серпня, слідчі головного управління Національної поліції в Рівненській області скерували до суду кримінальне провадження з обвинувачення 24-річної рівнянки, яка скоїла 8 лютого умисне вбивство свого чоловіка і після цього опівночі з аеропорту «Бориспіль» втекла до Єгипту. Про це повідомили у відділі комунікації поліції Рівненщини.

Поліцейські у рамках діючого Кримінального кодексу України повідомили рівнянці про підозру та оголосили у міжнародний розшук. Підозрювану затримали компетентні органи Арабської Республіки Єгипет при оформленні деяких особистих документів.

Уночі, 25 травня, в аеропорт «Бориспіль» з Єгипту екстрадували жінку. І вже наступного дня Рівненський міський суд розглянув клопотання слідчої та обрав міру запобіжного заходу у виді тримання під вартою строком на 60 діб.

Слідчі слідчого управління скерували кримінальне провадження до суду з обвинувальним актом за частиною 1 статті 115 Кримінального кодексу України. Жінка зараз утримується в СІЗО м. Рівне. Тепер її долю вирішуватиме суд. Згідно із санкцією статті, їй загрожує до 15 років за ґратами.

Як повідомлялось раніше, 8 лютого у Рівному 23-річна жінка завдала численні смертельні ножові поранення чоловікові. Заховавши тіло у кладовці, зателефонувала матері, аби та погледіла двох внуків, бо їй терміново потрібно на відпочинок.

Як з’ясували поліцейські, подружжя перебувало в офіційному шлюбі, але вже вісім місяців разом не проживало. Дружина разом із півтора та трирічними дітьми залишилися на орендованій квартирі на вулиці Пластовій. 8 лютого до неї навідався чоловік. Що призвело до трагедії – поки невідомо. Напередодні вбивства дружина забрала із перукарні, де працював загиблий, гроші із сейфу. Яку суму – також невідомо.

Після скоєння і приховування слідів злочину, зловмисниця зателефонувала матері, аби та доглянула за внуками бо їй терміново потрібно на відпочинок. Жінка разом зі своєю дитиною приїхала на квартиру. Там усі й перебували на момент приїзду оперативників.

Зі слів тещі, вона не знала, де знаходиться зять. Початково під час огляду помешкання поліцейські нічого підозрілого не виявили. Однак один з оперативників разом із товаришем загиблого помітили у кладовій кімнаті під полицями на підлозі ногу чоловіка. Поліцейські у підсобці знайшли тіло чоловіка, замотане у поліетиленові пакети для сміття. Під час поверхневого огляду на тілі загиблого виявили чотири проникаючі ножові поранення: два – у живіт, один – у грудну клітку під серцем та ще один – у бік.

На місце події одразу виїхала слідчооперативна група та керівництво ГУНП у Рівненській області.

Зі слів сусідки, у подружжя частенько виникали сварки. Того дня вона чула: «Рятуйте, бо вбивають!». Коли постукала у двері, їй ніхто не відчинив. Однак не зважила на це, бо крики з сусіднього помешкання було чути постійно.

 

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: