Нардеп Мушак зберігає 8 млн гривень в криптовалюті біткойн, ще кілька мільйонів – у банківських металах

Нардеп Мушак зберігає 8 млн гривень в криптовалюті біткойн, ще кілька мільйонів – у банківських металах

У готівковій валюті сім'я депутата тримає близько 42 тисяч доларів, 20 тисяч євро і півмільйона гривень

Депутат Верховної Ради Олексій Мушак з БПП зберігає близько 8 млн гривень в криптовалюті біткойн. Про це він повідомив у своїй електронній декларації.

Депутат вказав, що йому належить 465 біткойнов. Одна цифрова монета зараз коштує близько 680 доларів США і, відповідно, 17,3 тис. гривень.

Приблизно 3,67 млн гривень Мушак з дружиною зберігає в дорогоцінних банківських металах. У готівковій валюті сім'я депутата тримає близько 42 тисяч доларів, 20 тисяч євро і півмільйона гривень.

У депутата є квартира площею 284 кв.м в селі Крюковщина і земельна ділянка площею 717 кв.м там само. Також він задекларував частку в батьківській квартирі в Києві. Мушаку належить автомобіль Kia Ceed 2008 року, його дружині - Nissan Tiida 2008 року.

У декларації також зазначено, що в 2014 році Мушак брав позику у власника інвесткомпанії Dragon Capital Томаша Фіали на 3,4 млн гривень.

Раніше повідомлялось, що Мушак віддає перевагу шкарпеткам вартістю 20-30 євро. Крім того, саме Олексій Мушак був автором поправок до бюджету-2017 щодо підвищення зарплат нардепам, що він згодом підтвердив постом у Facebook, де виправдовує таке підвищення: «Для партійних бонз вигідніша позиція, коли нардеп отримує копійки і ним легко управляти, кидаючи йому шматки зі столу. Незалежний та фінансово самодостатній депутат – це дуже дорого для «скупників голосів». Якраз у цьому весь сир-бор. Підвищення зарплат це, звичайно, не гарантія, а лише шанс покращення роботи парламенту».

Читайте також інтерв’ю Олексія Мушака «Главкому»


Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: