Нефьодов, якого сьогодні підвищили за посадою, просить більшої зарплати

Нефьодов, якого сьогодні підвищили за посадою, просить більшої зарплати
Максим Нефьодов

Новопризначений перший заступник глави МЕРТ розповів, скільки він планує працювати на держслужбі

Максим Нефьодов, якого сьогодні Кабмін призначив першим заступником міністра економічного розвитку і торгівлі вважає, що разом із підвищенням уряд має надати йому більшу зарплатню. Про це він написав у своєму Фейсбук.

«Для мене особисто критичним є питання оплати праці. Я дуже-дуже сподіваюсь, що реформа держслужби все таки змінить щось найближчим чином, інакше мені буде важко працювати довше, ніж я раніше планував (2 роки на держслужбі)», - зазначив Нефьодов.

Також він висловив подяку за довіру прем’єру Володимиру Гройсману та віце-прем’єру і міністру економічного розвитку та торгівлі Степану Кубіву. Втім, він додав, що з практичної точки зору це мало йому що дає, крім того, що у «буде більше роботи, доручень і нарад».

«Головний новий блок - реформа державної власності», - розповів перший заступник глави МЕРТ.

Він також пояснив, чому погодився на таку пропозицію уряду: «Я вірю в принцип «лідерство на власному прикладі». Я кожний раз запрошую людей приєднуватись до реформ, переконую донорів, що вони мають допомагати Україні - тому демонструю приклад. Головні пріоритети: ProZorro.Продажі, аренда держвласності, наглядові ради, корпоратизація, мала приватизація, конкурси на керівників».

Як повідомляв Главком, сьогодні уряд підвищив Нефьодова, який вже двічі погрожував звільнитись.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: