Новинський відклав своє повернення до України

Новинський відклав своє повернення до України
Вадим Новинський

Нардеп обіцяє, що у вівторок, 8 листопада, повернеться до Києва

Народний депутат від Опозиційного блоку Вадим Новинський, якого Генеральна прокуратура хоче притягнути до відповідальності, має намір повернутися до України з Греції у вівторок.

«У вівторок прилечу. Десь між першою і другою дня приземлюсь у Жулянах. Можете приїхати переконатись. Усі ці дурниці з приводу «прилетить – не прилетить» розганяють виключно для того, щоб відволікти від справді важливих речей. Звичайно, що прилечу», – сказав він «Українській правді».

Нагадаємо, 3 листопада генеральний прокурор України Юрій Луценко оприлюднив фотокопію подання про надання згоди на притягнення до кримінальної відповідальності народного депутата від Опоблоку Вадима Новинського. Луценко показав лише одну сторінку з подання і там ідеться про перевищення влади та скоєння злочинів спільно з Віктором Януковичем та правоохоронцями Києва при незаконному позбавленні волі архієпископа (нині митрополит. – Ред.) Драбинка, коли той був помічником нині покійного предстоятеля УПЦ Володимира Сабодана.

Луценко зазначив, що згода Верховної Ради на притягнення до кримінальної відповідальності Новинського дозволить передати до суду першу справу проти колишнього президента Віктора Януковича.

Сам Новинський заявив про намір залишити Україну до понеділка.

Вранці 4 листопада він вилетів на своєму літаку до Греції.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: