Обвал будинку в Чернігові: один потерпілий у лікарні

Обвал будинку в Чернігові: один потерпілий у лікарні
Обвал у гуртожитку в Чернігові

О 12:00 комісія зробить висновки щодо стану будинку, і тоді людей можуть впустити забрати речі і документи

Семеро потерпілих внаслідок обвалення гуртожитку в Чернігові відмовилися від госпіталізації, у лікарні перебуває тільки підліток, якого витягли з-під завалів пізніше. Про це повідомляє «112 Україна».

Зараз біля гуртожитку вже розібрали три стіни, на машинах вивозять сміття разом з речами людей з квартир. На місці працює спецтехніка. Вночі були розгорнуті намети ДСНС, де людям роздавали гарячі напої.

«Біля гуртожитку зібралися мешканці, вони хотіли пройти у свої квартири, забрати речі і документи, але поки що їх туди не пускають, чекають комісію. Вона повинна зробити свої висновки десь о 12:00 і скаже, чи можна людям зайти хоча б з іншого боку гуртожитку в свої квартири. Відомо, що семеро осіб, які отримали неважкі травми, відмовилися від госпіталізації. Зараз у лікарні перебуває тільки врятований хлопець. 17-річний Сашко був у ванній, коли впала стіна, його привалило плитами, але жодних ушкоджень, окрім синців, у нього немає. Зараз він перебуває в реанімації, але його повинні перевести у звичайну палату, оскільки, крім шоку, його психологічний стан нормальний. Залишилася сиротою 5-річна дівчинка. Вона ночувала в садочку, зараз із нею бабуся. Практично всі мешканці гуртожитку переночували у двох готелях», – повідомляє ЗМІ.

Нагадаємо, 12 грудня в чотириповерховому житловому будинку в кімнаті на четвертому поверсі стався вибух без послідуючого горіння. Внаслідок вибуху сталося обрушення плит перекриття з першого по четвертий поверхи (загалом вісім квартир) і руйнування зовнішньої стіни з фасадного боку.

Постраждало 7 осіб. Один урятований – це дитина 1999 року народження. Жінка 1991 року народження загинула.

За попередніми даними, розглядається дві причини: вибух побутового газу та аварійний стан будівлі.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: