Обвал будинку в Чернігові: версія про вибух не підтвердилася

Обвал будинку в Чернігові: версія про вибух не підтвердилася

Відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 270-1 Кримінального кодексу України (умисне знищення або пошкодження об'єктів житлово-комунального господарства)

Версія про вибух у гуртожитку Чернігова не підтвердилася. Про це повідомляє прес-служба управління Нацполіції в Чернігівській області.

«Зараз тривають роботи з вивезення зруйнованих конструкцій. За інформацією рятувальників, людей під завалами більше немає. Попередня інформація про вибух не підтвердилася», – йдеться в повідомленні поліції.

З місця пригоди евакуйовано 170 мешканців будинку і розселено в готелях Чернігова. Поліція і Нацгвардія забезпечують охорону місця пригоди і майна для запобігання фактам мародерства.

Інформацію про подію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань, відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 270-1 Кримінального кодексу України (умисне знищення або пошкодження об'єктів житлово-комунального господарства) – карається штрафом від 100 до 250 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправними роботами на строк до двох років, або обмеженням волі на строк до трьох років, або позбавленням волі на той самий строк.

Триває досудове розслідування, яке перебуває на особистому контролі у начальника Головного управління Нацполіції.

Нагадаємо, 12 грудня в чотириповерховому житловому будинку сталося обрушення плит перекриття з першого по четвертий поверхи (загалом вісім квартир) і руйнування зовнішньої стіни з фасадного боку.

Постраждало 7 осіб. Один урятований – це дитина 1999 року народження. Жінка 1991 року народження загинула.

Раніше розглядалося дві версії події: вибух газу та аварійний стан будинку.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: