Оголений Плотницький на річці похизувався своїми грошима

Оголений Плотницький на річці похизувався своїми грошима

Автор фотознімків зазначив, що поруч із Плотницьким «добровільний помічник СБУ» луганчанин Сергій Павлюк

Журналіст з Донецька Андрій Бойко оприлюднив світлини ватажка так званої «ЛНР» Ігоря Плотницького під час відпочинку зі своїми прибічниками.

Зазначені фотографії Бойко опублікував на своєму сайті, втім не вказав дату, коли ці світлини були зроблені.

Він зазначив, що поруч із Плотницьким  «добровільний помічник СБУ» луганчанин Сергій Павлюк, який, за його словами, забезпечує потрапляння товарних потоків від СБУ на окуповану територію. 

«Сергій Сергійович перебуває на зв’язку в Управлінні СБУ в Одеській області й забезпечує під СБУшним «дахом» постачання товарів на окуповану територію, де реалізація здійснюється вже «під дахом» Плотницького. Формально Сергій Сергійович займається автомобільними вантажними перевезеннями до пунктів призначення Краматорськ і Сєвєродонецьк. Але насправді підлеглі Грицака – ясна річ, з гуманістичних міркувань – забезпечують Павлюку «вікно» на лінії розмежування й фури прямують далі, у Луганськ, де посланця СБУ як дорогого гостя приймає Ігор Венедиктович», - наголосив Бойко.

Журналіст додав, що Павлюк має безпосереднє відношення до низки фірм, які зареєстровані за однією адресою: 65104, м.Одеса, м.Академіка Вільямса, буд. 86. Втім за останні декілька місяців Павлюк їх закрив.

Це, зокрема ТОВ «Фінанс Плюс Компані», ТОВ Транспортна компанія «Юг-Авто-Союз», ТОВ «ТК Авто-логістика», ТОВ «Трансгрупсервіс» та ТОВ «ТК Укравтологістика».

 

 

 

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: