Окупанти обіцяють створити «мертве море» у Криму

Окупанти обіцяють створити «мертве море» у Криму
Чокракське озеро

Окупанти напланували розбудувати конкурента на півострові для Йорданії та Ізраїлю

Чокракське озеро на сході окупованого Криму може стати аналогом курортів Мертвого моря. Про це заявив «міністр економічного розвитку» півострова Андрій Мельников, пише видання «Новости Крыма».

Передача доопрацьованого з урахуванням пропозицій і зауважень городян проекту генерального плану Севастополя на затвердження в законодавчі збори запланована на осінь цього року.

«Я впевнений, що це буде унікальне місце, з точки зору привабливості для людей, які хочуть покращити своє здоров'я за допомогою грязьового лікування. У нас один зі світових курортів, який розкручений, - це Мертве море. Ось Чокрак в Росії може стати абсолютним конкурентом для Йорданії та Ізраїлю в цьому плані. У нас для цього є абсолютно всі можливості», - сказав чиновник.

За словами Мельникова, для того, щоб на озері Чокрак «зробити унікальну історію», потрібні креативні люди, знання і технології.

Чокракськоє озеро або Чокрак - солоне озеро, розташоване недалеко від села Курортне Ленінського району Криму в 16 кілометрах від Керчі.

Як повідомлялось, станом на 31 травня на території окупованого Криму лише 52 пляжам видано експертні висновки про відповідність санітарним правилам.

Дивіться також фоторепортаж «Главкома» «Вже четвертий рік мертвий сезон. Нові фото порожніх кримських пляжів»

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: