Курортний сезон у розпалі: дозвіл від СЕС мають лише 52 пляжі на весь окупований Крим

Курортний сезон у розпалі: дозвіл від СЕС мають лише 52 пляжі на весь окупований Крим
Фото krymr.org

Проблема полягає не лише у незадовільному стані переважної більшості пляжів, а й у досить неспішному процесі перевірки

Наразі на території окупованого Криму лише 52 пляжам видано експертні висновки про відповідність санітарним правилам. Про це повідомляє прес-служба так званого мінкурортів Республіки Крим, пише місцеве видання ForPost.

У відомстві стверджують, що «господарюючими суб'єктами завершується робота з підготовки 446 пляжів до відкриття», однак вони не мають офіційних дозволів санстанції на роботу.

Варто зазначити, що проблема полягає не лише у незадовільному стані переважної більшості пляжів, а й у досить неспішному процесі перевірки. Станом на 30 травня перевірено лише 248 об'єктів. Як відомо, курортний сезон у Криму зазвичай стартує на початку травня.

Як повідомлялось, у значної частини жителів Криму, які раніше підтримували російську окупацію півострова, зріє невдоволення, розповів народний депутат, голова Меджлісу кримськотатарського народу Рефат Чубаров. За словами політика, люди, які колись обрали Крим як комфортне місце для поселення і підтримували окупацію півострова, нині менш оптимістично оцінюють захоплення Криму Росією.

Так, 31 травня працівники Керченського металургійного заводу в окупованому Криму вийшли на акцію протесту. Вимагають роботу і виплатити зарплату.

Дивіться також фоторепортаж «Главкома» «Вже четвертий рік мертвий сезон. Нові фото порожніх кримських пляжів»

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: