Олланд терміново скликав Раду міністрів і звернеться до французів

Олланд терміново скликав Раду міністрів і звернеться до французів

Олланд неодноразово виступав на тему Brexit

Президент Франції Франсуа Олланд у зв’язку з результатами референдуму у Великобританії про вихід з ЄС терміново скликав засідання Ради міністрів і пообіцяв виступити зі зверненням до французів після його завершення. Про це повідомили в Єлисейському палаці.
«Президент Республіки скликав засідання Ради міністрів і має намір після його завершення виступити зі зверненням до французів», - зазначили в палаці.
Олланд неодноразово виступав на тему Brexit. Зокрема, він висловлював «численні попередження щодо майбутнього Європейського Союзу» на випадок виходу Великої Британії з ЄС, наслідки якого «будуть незворотніми», і водночас закликав до «відродження європейської інтеграції» незалежно від рішення британців, пише Укрінформ.
У середу президент Франції також заявив, що наступного тижня зустрінеться з німецьким канцлером Ангелою Меркель перед самітом ЄС, запланованим на вівторок і середу у Брюсселі.
Нагадаємо, 23 червня на референдумі у Великій Британії перемогли прибічники виходу країни з Європейського Союзу. За таке рішення проголосували 52% громадян, проти - 48%.
Британія була членом ЄС протягом 43 років.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: