Опубліковано фотографії перехоплення американських літаків російським винищувачем

Опубліковано фотографії перехоплення американських літаків російським винищувачем
Фото перехоплення
Фото: U.S. Dept of Defense‏ / Twitter

Перехоплення сталося над Балтійським морем

Пентагон опублікував кадри перехоплення літаків Військово-повітряних сил США російським винищувачем Су-27 над Балтійським морем. Фотографії опубліковані в Twitter американського відомства.

У Пентагоні пояснили, що перехоплення сталося, коли американські літаки здійснювали політ в рамках навчань BALTOPS. Дії російського пілота назвали безпечними.

«Інтерфакс» повідомляє що напередодні в регіоні навчань Siber Strike 2017 польоти здійснили два стратегічні бомбардувальники В-1В і один В-52Н. Для їх перехоплення піднімався російський винищувач Cу-27.

Агентство також відзначає, з посиланням на західні сайти, які відстежують пересування військової авіації, що два американських стратегічні бомбардувальники В-1В і В-52Н вранці 10 червня вилетіли з авіабази Ферфорд в Великобританії і зробили підліт до кордонів Калінінградської області.

Крім того біля кордонів Калінінградської області зафіксували американський стратегічний розвідувальний літак RC-135W. Він вилетів з іншої британської авіабази - Мілденхолл. З авіабази в Калінінградській області на їх перехоплення вилетів російський винищувач.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: