Озброєні російські силовики перевіряють автобуси на блокпостах в окупованому Криму, - очевидці

Озброєні російські силовики перевіряють автобуси на блокпостах в окупованому Криму, - очевидці
Фото krymr.org

На кримських трасах – велика кількість машин зі співробітниками ДІБДР у бронежилетах

Встановлені напередодні в анексованому Криму блокпости зберігаються, російські силовики зупиняють і перевіряють автобуси. Зокрема, в Сімферополі такий блокпост обладнаний при повороті на аеропорт. Про це повідомляють очевидці серед пасажирів, перевірка автобусів здійснюється на основних трасах півострова, передає «Крим.Реалії».

Співробітники російської ДІБДР (Державна інспекція безпеки дорожнього руху) і озброєний ОМОН зупиняють автобуси, оглядають документи у водіїв, транспорт зовні і через вікна – пасажирський салон. На кримських трасах – велика кількість машин зі співробітниками ДІБДР у бронежилетах. При цьому, як зазначають жителі окупованого півострова, незважаючи на колапс на адмінкордоні, таксисти досі пропонують їхати в херсонську Новоолексіївку через «Чонгар».

Нагадаємо, що 7 серпня на адміністративному кордоні між Кримом і Херсонською областю був припинений пропуск громадян. Пізніше рух через пункти пропуску «Каланчак» і «Чаплинка» у напрямку Криму відновили. Пропуск тих, хто повертається з окупованого півострова, російські правоохоронці не здійснюють. Також у ДПСУ нагадали, що проїхати в обох напрямках громадяни можуть через КПВВ «Чонгар». Очевидці повідомляли, що в деяких районах півострова почали встановлювати блокпости за участю російських співробітників ДІБДР й автоматників. Російська сторона ситуацію досі не коментує.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: