Після енергетичної аварії в окупованому Криму сталася пожежа

Після енергетичної аварії в окупованому Криму сталася пожежа
До гасіння пожежі залучений вертоліт Ка-32

В окупованому Криму – пожежа, її гасять вертольотом

Вертольоти російського окупаційного МНС залучено до гасіння природної пожежі площею 50 гектарів у горах в Судаку (окупований Крим). Про це повідомляють російські ЗМІ з посиланням на інформацію російських рятувальників.

«В міському окрузі Судак у важкодоступній гірській місцевості діє природна пожежа на площі 50 га. Загрози населеному пункту немає. До гасіння пожежі залучені вертольоти Мі-8 і Ка-32 МНС Росії з водозливним пристроєм (ВСУ-5)», - повідомили в МНС.

Вертольоти злили на загоряння 155 тис. літрів води за 31 злив.

Для ліквідації пожежі також створено оперативний штаб.

Раніше сьогодні в окупованому Криму сталася енергетична аварія. Як повідомили російські ЗМІ, уранці енергетики ввели графіки тимчасового відключення електропостачання на південному березі Криму через перевищення допустимого навантаження на повітряній лінії «Сімферопольська – Ялта». Зокрема, графіки тимчасового відключення були введені в обсязі 8 МВт на чотирьох підстанціях «Ялта», «Артек», «Гурзуф» і «Массандра».

В останні дні на окупованому півострові встановилася спека в 38-40 градусів Цельсія, жителі активно користуються кондиціонерами.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: