«Подруга Путіна» Ле Пен націлилася на Frexit

«Подруга Путіна» Ле Пен націлилася на Frexit
Марін Ле Пен

Вона агітуватиме за вихід Франції з ЄС на президентських виборах

Лідер французької партії «Національний фронт» Марін Ле Пен має намір проводити політику щодо виходу країни з Євросоюзу.

Про це вона заявила в інтерв'ю грецькій газеті «Дімократія», повідомляє ТАСС.

«Frexit (французький вихід з ЄС) буде частиною моєї політики», - пообіцяла Ле Пен, яка планує брати участьу  президентських виборах у Франції.

«Що таке ЄС? Це організація, створена без урахування думки європейських народів, складається з олігархії банків і технократів, таких як (голова Єврокомісії Жан-Клод) Юнкер і інших, яких ніколи не вибирав жоден народ, що діють в інтересах німецьких і французьких банків, які проводять свою власну економічну політику, стикаючись з повним презирством народів, яких вони шантажують», - зазначила вона.

На думку політика, «ЄС є ножем в серце національного суверенітету європейських держав, а євро є не валютою, а інструментом шантажу, використовуваним Брюсселем для проведення своєї політики».

Ле Пен також заявила, що «в НАТО більше немає необхідності».

«Блок був створений, коли існувала загроза Варшавського договору і розширення комуністичного Радянського союзу… СРСР більше не існує, як не існує і Варшавського договору. Вашингтон підтримує існування НАТО для досягнення своїх цілей в Європі», - вважає вона.

Ле Пен відома неодноразовими висловлюваннями на підтримку Росії та її президента Володимира Путіна. Так, у 2013 р. вона назвала російську модель економіки життєздатною альтернативою американській. Ле Пен підтримала політику РФ на Близькому Сході, зокрема щодо війни в Сирії. У 2014 р. лідерка французьких націоналістів заявила про законність результатів кримського псевдо референдуму.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: