Попи московської церкви агітують українців поповнювати ряди бойовиків «ДНР»

Попи московської церкви агітують українців поповнювати ряди бойовиків «ДНР»

Для бесіди попи вибирають представників чоловічої статі призовного віку, які придатні до військової служби

Уздовж лінії розмежування на Донбасі представники УПЦ МП Донецької і Маріупольської єпархії активізували заходи щодо залучення прихожан до лав бойовиків «ДНР». Про це у себе на сторінці у Facebook написав лідер «Інформаційного спротиву» Дмитро Тимчук.

«При цьому, періодично проводяться ненав'язливі «роз'яснювальної бесіди» про «неправомірність дій карателів» - ЗС України, необхідності захищати «молоду республіку» і навислу загрозу над «російською православною вірою», яку хочуть викоренити «бандерівці».

Як правило, для бесіди вибираються представники чоловічої статі призовного віку і придатні до військової служби. У процесі спілкування встановлюється їхнє ставлення до української влади і, в разі отримання відповіді про невдоволення нею і т.д., робляться пропозиції з фінансовим інтересом.

При цьому, потенційним кандидатам пропонується кілька варіантів діяльності на благо «церкви і «ДНР». Один з них - безпосереднє проходження служби в лавах бойовиків, інший - інформаційна допомога, а саме надання інформації про діяльність та переміщення підрозділів ЗС України та інших силових органів уздовж лінії розмежування.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: