Порошенко привітав Київ з нагоди 73-ї річниці визволення від нацистів

Порошенко привітав Київ з нагоди 73-ї річниці визволення від нацистів
Президент Петро Порошенко

Президент висловив переконання, що історичні здобутки завжди будуть для українців невичерпним джерелом наснаги

Президент Петро Порошенко привітав ветеранів війни та жителів столиці України з нагоди 73-ї річниці визволення міста Києва від нацистів. Вітання розміщено на офіційному інтернет-представництві Глави держави.

«Дорогі ветерани війни! Шановні кияни, співвітчизники! Від щирого серця вітаю вас із важливою подією – 73-ю річницею переможного закінчення битви за столицю України, що стала одним із переломних етапів у Другій світовій війні та символом великої жертовності воїнів», - йдеться у вітанні.

Президент висловив учасникам тієї героїчної епопеї «глибоку синівську вдячність за звершений подвиг та дароване нам щастя жити і працювати на рідній землі». «Вшановуючи сьогодні славних визволителів Києва від нацистських поневолювачів, низько вклонімося світлій пам’яті полеглих, помолімося за усіх, хто загинув у боротьбі за свободу, незалежність України», - зазначив президент.

Порошенко висловив переконання, що історичні здобутки та звитяги старших поколінь завжди будуть для українців животворним і невичерпним джерелом наснаги, мудрості та єднання, яскравим прикладом самовідданого служіння народу для сучасних захисників суверенітету нашої держави.

Як повідомлялось, в ГПУ заявили, що Порошенко більше року не дає свідчення по справі злочинів на Євромайдані.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: