Посол України божиться, що екстрадиція Саакашвілі під час візиту Порошенка в Грузію не обговорювалась

Посол України божиться, що екстрадиція Саакашвілі під час візиту Порошенка в Грузію не обговорювалась
Михайло Саакашвілі

Я був присутній на більшості зустрічей президента України. Саакашвілі там не обговорювали – Долгов

Питання екстрадиції Саакашвілі до Грузії під час візиту Порошенка не обговорювалося. Про це «Главкому» повідомив посол України в Грузії Ігор Долгов.

«Я був присутній на більшості зустрічей президента України. Повірте, Саакашвілі там не обговорювали. У нас є, про що думати і що обговорювати і без цього. Це не питання для дискусій на найвищому рівні», - зазначив Долгов.

За словами дипломата, питання екстрадиції не могло обговорюватися апріорі, тому що Саакашвілі не перебуває на території України. «Навіть якщо він прилетить в український аеропорт, його просто не пустять далі. Одним із наслідків позбавлення громадянства є анулювання всіх українських документів», - додав посол.

Нагадаємо, сьогодні, 18 серпня, стало відомо, що прокуратура Грузії направила українській прокуратурі чергову вимогу про екстрадицію колишнього президента республіки, екс-губернатора Одеської області України Михайла Саакашвілі.

Детальніше читайте: Посол Ігор Долгов: Повірте, екстрадиція Саакашвілі під час візиту президента у Грузію не обговорювалась

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: