Протести в Росії: кількість затриманих перевищила тисячу осіб

Протести в Росії: кількість затриманих перевищила тисячу осіб
Затримання в РФ

Одна з найчисельніших акцій проходила у Санкт-Петербурзі

На акціях проти корупції в Москві і Санкт-Петербурзі вже затримано близько 1,2 тис. осіб.

Про це повідомляють російські ЗМІ, посилаючись на дані прес-центру МВС РФ і ОВС-Інфо.

«В Санкт-Петербурзі в несанкціонованому заході взяли участь близько 3,5 тисяч осіб, за різні порушення у відділи поліції доставлено 500 учасників для розгляду», - йдеться в повідомленні.

У свою чергу, в столиці РФ йдеться про близько 679 затриманих осіб , які перебувають у 38-ми відділеннях. Повідомлялося про понад тисячу учасників акції протесту в Москві. Акція проводилася одночасно в кількох містах Росії, в тому числі в Тулі і Владивостоці.

Нагадаємо, сьогодні в 187 російських містах пройшли організовані фондом Навального антикорупційні акції протесту

Напередодні Олексій Навальний заявив, що узгоджений з мерією мітинг на проспекті Сахарова в Москві не може відбутися через тиск влади, яка заборонила використовувати звукопідсилюючу апаратуру і відеоекрани на мітингу. У своєму блозі Навальний закликав своїх прихильників вийти на мирну акцію в центрі міста на Тверській вулиці.

Опозиціонеру Олексію Навальному, який сьогодні був затриманий правоохоронцями закидають повторне адміністративне правопорушення і йому загрожує до 30 діб адмінарешту. Політика вже доставили в суд.

Прокуратура Москви в ніч на понеділок випустила попередження організаторам антикорупційної акції в центрі російської столиці про «неприпустимість порушень закону».

У Москві ще з ночі проти 12 червня влада почала ретельно готуватися до акції протесту, організовану Олексієм Навальним. На вулицях столиці РФ з'явилися високі барикади з мішків з піском, а за ними - протитанкові ліжаки

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: