Проти блокувальників на Донбасі вивели БТРи, є багато поранених – Парасюк

Проти блокувальників на Донбасі вивели БТРи, є багато поранених – Парасюк

Активісти кажуть, що СБУ взяла штурмом редут у Кривому Торці

Активістів-блокувальників на Донбасі спробували розігнати. Проти них вивели БТРи. Про це у себе на сторінці у Facebook повідомив народний депутат, який підтримує блокаду, Володимир Парасюк.

«Сильно побили наших хлопців! Штурм відбувався із застосуванням БТРів і вогнипальної зброї. Було заглушено мобільний зв'язок», – написав він.

Багато поранених.

У свою чергу Штаб блокади торгівлі з окупантами повідомляє: «редут у Кривому Торці захоплено силами т.зв. СБУ і т.зв. спецпідрозділом поліції КОРД. Штаб вживає заходів для оборони інших редутів і визволення незаконно заарештованих».

Ще один народний депутат, який підтримує блокаду, Семен Семенченко, наводить подробиці: «Приїхали на БТР, озброєні автоматичною зброєю і почали розповідати, що шукають ДРГ і проводять спецоперацію з боротьби з терористами. Перевірили у всіх документи. Потім спробували вилучити офіційно зареєстровану зброю. Хлопці не дали. Потім з редутом зник зв'язок. За годину один з учасників блокади додзвонився до Штабу блокади торгівлі з окупантами у Білій Церкві. За його словами, було силове затримання, хлопців сильно побили, у багатьох розбиті голови».

За словами нардепа, особливо сильно били тих, хто назвався учасниками АТО. Зараз усі заарештовані і перебувають у відділенні поліції Торецька. «Хлопці на інших редутах приготувалися до бою. Резерви штабу пішли у «сіру зону». Я їду перевіряти отриману інформацію. Зв'язку з редутом досі немає. На всіх блокпостах перевертають машини догори дном, не пускають людей», – додав Семенченко.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: