Путін цинічно побажав Україні «жити в мирі з собою»

Путін цинічно побажав Україні «жити в мирі з собою»
progorod43.ru

Хочемо бачити в Україні доброго сусіда, передбачуваного, цивілізованого партнера, заявив Путін

Москва бажає якнайшвидшого врегулювання української кризи та готова співпрацювати в цьому питанні з США і учасниками «нормандської четвірки», заявив президент Росії Володимир Путін, повідомляє ТАСС.

«Хочемо бачити в Україні доброго сусіда, передбачуваного, цивілізованого партнера, що живе в мирі, в першу чергу, з самим собою», - зазначив глава російської держави.

Путін вказав, що для цього в Києві повинні «прийти до розуміння неминучості прямого діалогу з Донбасом, з Донецьком і Луганськом».  «Вважаємо неприпустимим затягування української кризи та наполегливе бажання звинуватити в цьому кого б то не було, перш за все, Росію. Це призведе до погіршення і без того нездорової ситуації на європейському континенті», - додав Путін.

Раніше повідомлялося, що вісім бойовиків терористичної організації «ДНР», затримані українськими військовими під Маріуполем, розповіли працівникам Служби безпеки України, що вони - мешканці Донеччини і приєдналися до терористів з метою підзаробити. Крім того, бойовики розповіли, що російське керівництво постійно їх обманює та, за їхніми словами, «ставиться як до тварин».

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: