Путін включив стратегію «непередбачуваного психа» - глава ДонОДА

Путін включив стратегію «непередбачуваного психа» - глава ДонОДА
Фото з відкритих джерел

Кремль не буде вигадувати хитромудрих стратегій, аби розпочати військові дії - Жебрівський

Глава Донецької облдержадміністраці Павло Жебрівський вважає, що імовірність військової агресії з боку Росії на сьогодні не є більшою, ніж за весь час протистояння, проте саме зараз Путін може спробувати уникнути формату Мінських домовленостей.

Таку думку він вословив у блозі на сайті «Главкому".

«Не бачу підстав для істерик, які заполонили соцмережі та вітчизняний інформпростір. Війна триває вже більше двох років, й увесь цей час імовірність повномасштабного наступу з боку ворога ніколи не відкидалася», - пише Жебрівський.

Щодо заяв Володимира Путіна про провокації з боку України, глава ДонОДА назвав їх «блефом у стадії агонії». «Вони свідчать лише про одне: Кремль тікає від формату Мінських домовленостей і намагається втілити стратегію «непередбачуваного психа». Мовляв, домовляйтеся зі мною, поки не пізно, а інакше… Наше завдання – не розслаблятися, тримати оборону і зброю напоготові», - переконаний Жебрівський.

«Треба розуміти, що Кремль не буде вигадувати хитромудрих стратегій, аби розпочати військові дії", - констатує він, закликаючи громадян «не піддаватися паніці» та «включати критичне мислення».

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: