Регіональні митниці віддані на відкуп різним елітам, - екс-заступник голови ДФС

Регіональні митниці віддані на відкуп різним елітам, - екс-заступник голови ДФС

Костянтин Лікарчур розповів, що з часів Януковича на українських митницях майже нічого не змінилося

Костянтин Лікарчук, колишній заступник голови ДФС в інтерв’ю «Главкому» заявив, що на сьогоднішній день регіональні митниці, які залишились, - це на даний момент безконтрольна група людей, які займаються зароблянням грошей.

«Роман Насіров ( глава ДФС – ред. ) тримає тут умовний контроль. Адже вони віддані на відкуп різним групам, різним людям, регіональним, політичним, центральним елітам. Ніхто митною справою не займається. Поняття митної безпеки, на жаль, відсутнє», - повідомив колишній чиновник.

Він додав, що з часів Януковича на українських митницях майже нічого не змінилося. Там працюють і «заробляють гроші» ті ж самі люди.

«Ігор Калєтнік зараз в меншій мірі. Хомутиннік, люди, які знаходяться навколо нього… Вони ж, наскільки мені відомо, і підтримують пана Насірова на посаді голови ДФС. Це є основна вимога групи «Відродження» у політичних торгах. Це інформація зі ЗМІ, і це внутрішня інформація, якою я володію. З Хомутинніком я особисто не знайомий, тому мені важко сказати», - розповів Лікарчук.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: