РФ знову когось призначила «українським диверсантом» – Міноборони

РФ знову когось призначила «українським диверсантом» – Міноборони

У Міноборони України прокоментували повідомлення російських ЗМІ про затримання українського військового в Криму

У Міністерстві оборони України заявили, що інформація, яка з'явилася в російських ЗМІ про затримання українського військового в Криму, не відповідає дійсності. Про це заявив на брифінгу речник Міноборони України з питань АТО Андрій Лисенко.

«Жодного українського військовослужбовця не було затримано. Вочевидь, знову когось призначили «українським диверсантом», – сказав він.

Лисенко зазначив, що в Криму залишилися українські військові пенсіонери, яких потенційно можуть оголошувати диверсантами.

Нагадаємо, сьогодні вранці російські ЗМІ із посиланням на джерело у правоохоронних органах повідомили про нібито затримання в окупованому Сімферополі громадянина України з гранатою, пістолетом і елементами для виготовлення саморобного вибухового пристрою. Повідомлялося, що затриманий, імовірно, є співробітником Головного управління розвідки Міноборони України.

Раніше, 9 листопада, в Севастополі затримали учасників «диверсійно-терористичної групи Головного управління розвідки Міноборони України», які начебто планували «організацію диверсійних акцій на об'єктах військової інфраструктури і життєзабезпечення півострова Крим».

Підконтрольний Кремлю Ленінський районний суд окупованого Росією Севастополя заарештував на два місяці трьох «членів диверсійної групи Міноборони України».

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: