ФСБшники затримали в Криму чергового «українського розвідника» зі зброєю

ФСБшники затримали в Криму чергового «українського розвідника» зі зброєю

Повідомляється, що затриманий, імовірно, є співробітником Головного управління розвідки Міноборони України

Російські ЗМІ із посиланням на джерело у правоохоронних органах заявляють про нібито затримання в окупованому Сімферополі громадянина України з гранатою, пістолетом і елементами для виготовлення саморобного вибухового пристрою.

«Затримано в Сімферополі ймовірного співробітника ГУР МО України. Вилучено гранату, пістолет, елементи для виготовлення СВУ», – сказав співрозмовник агентства РИА Новости.

Нагадаємо, у ФСБ РФ заявили про нібито затримання 9 листопада в Севастополі учасників «диверсійно-терористичної групи Головного управління розвідки Міноборони України», які начебто планували «організацію диверсійних акцій на об'єктах військової інфраструктури і життєзабезпечення півострова Крим».

У Міністерстві оборони України вже спростували цю інформацію ФСБ Росії, заявивши, що ФСБ перетворилася на фабрику брехні.

Головне управління розвідки Міністерства оборони України також спростувало інформацію ФСБ РФ про те, що в Севастополі нібито було затримано співробітників ГУ.

Підконтрольний Кремлю Ленінський районний суд окупованого Росією Севастополя заарештував на два місяці трьох «членів диверсійної групи Міноборони України».

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: