Родина Яроша відзначила хрестини онука зі зброєю в руках

Родина Яроша відзначила хрестини онука зі зброєю в руках
Родина Дмитра Яроша

Екс-лідер «Правого сектора» поділився звісткою про хрестини онука

Народний депутат України, колишній лідер «Правого сектора» Дмитро Ярош, дочка якого минулого тижня народила другу дитину, розповів про хрестини онука і поділився обіцянкою зберегти для спадкоємця незалежну «козацьку» державу.

Відповідним постом Ярош поділився на особистій сторінці в соціальній мережі Facebook.

Як повідомлялося раніше, 22 листопада старша дочка Дмитра Яроша Анастасія народила другу дитину. Дівчина подарувала батькові онука, якого назвали Устимом.

«Сьогодні охрестили Устима (онука) ... Українці - козацька нація. Козаки - вільні, самодостатні, озброєні люди. Зроблю все, щоб Україна, в якій буде рости і жити Устим, була вільною козацькою державою. Многая і благая літа ще одному українському християнину - Устимчику!», - прокоментував фото Ярош.

До свого посту нардеп додав знімок новонародженого онука, а разом з ним вельми незвичайну сімейну фотографію, де кожен член сім'ї постав на фото зі зброєю в руках. Правда, і цьому Ярош дав пояснення.

«Нехай зброя буде в руках українців для захисту держави, сім'ї, прав і свобод! Слава Нації! Смерть російської федерації!», - підсумував він.

Відзначимо, що це друга дитина в сім'ї старшої дочки Яроша: навесні 2014 року вона народила своєму чоловікові Василю сина Назара, і ось тепер в родині знову сталася радісна подія.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: