Російська влада буде спекулювати на обраному кримськотатарському псевдодепутаті – екс-депутат Держдуми

Російська влада буде спекулювати на обраному кримськотатарському псевдодепутаті – екс-депутат Держдуми

Колишній депутат Держдуми розповів, навіщо російська влада проштовхнула до свого парламенту кримського татарина

Російська влада - маніпулятор, тому вона й обрала депутатом до Держдуми кримського татарина. Про це заявив колишній депутат Державної Думи 6 скликання, який наразі знаходиться у вигнанні в Україні за голосування проти анексії Криму Ілля Пономарьов під час прес-конференції в прес-центрі Главкома.

«Російська влада - маніпулятор. Вона свідомо обрала депутатом до Держдуми кримського татарина. Тепер на всі закиди і докори, що кримські татари не брали участі у виборах, вона скаже так: частина кримських татар, які куплені Україною, не брала участі у виборах, а от інші брали участь і обрали свого кандидата. Він активно працює», - зауважує екс-депутат.

Політик припускає, що обраному «депутату» в Думі дадуть якусь декоративну посаду, наприклад, в комітеті з питань національностей. В такий спосіб влада Росії буде демонструвати, що вона всіх поважає, «росте сто квітів і здорова частина кримськотатарського народу знаходиться на нашій стороні».

Пономарьов радить, що будь-яка стратегія опору не повинна ґрунтуватися на бойкоті, на демаршах, навпаки вона повинна бути активною, тобто такою як от діяли кримські татари під час блокади Криму.

Пропонуємо також переглянути запис прес-конференції «Псевдовибори-2016 в окупованому Криму: основні висновки та наступні кроки української влади» за участі Іллі Пономарьова, екс-депутата Держдуми РФ, який єдиний, хто проголосував проти анексії Криму, та Тараса Березовця, засновника проекту Free Crimea

Раніше в прес-центрі Главкому експерти висловили запевнення, що після виборів до російського парламенту на кримських татар посилиться тиск в Криму.
Нагадаємо, що МЗС України закликає світ не визнавати результати російських виборів в окупованому Криму
Читайте також, чому проведення виборів до парламенту окупантів на території України трактуватиметься як шизоїдна поведінка країни-жертви.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: