Російський поліцейський прострелив собі сідниці

Російський поліцейський прострелив собі сідниці

Інцидент стався в момент, коли поліцейський був у відпустці

У Кам'янсько-Уральському Свердловської області Росії органи міністерства внутрішніх справ проводять перевірку за фактом курйозного інциденту з одним із співробітників міського відділу поліції: силовик прострелив собі сідниці з власної мисливської рушниці. Як пояснив Znak.com керівник прес-служби ГУ МВС РФ по Свердловській області Валерій Горєлих, основна версія події - нещасний випадок.

Інцидент стався в момент, коли поліцейський був у відпустці. Відомо, що постріл був зроблений з зареєстрованої мисливської рушниці, що належала постраждалому. Серйозних каліцтв поліцейський не отримав, так як рушниця була заряджена патроном з дрібним дробом для полювання на качок. У лікарні лікарі витягли з сідниць силовика свинцеві кульки і відправили постраждалого додому на амбулаторне лікування.

«Цей день став для нього фактично другим днем народження, якби патрон не була дробовий, а містив в собі кулю, то це могло б закінчитися трагедією - смертю, або серйозним каліцтвом. А так справа обійшлася більше моральною шкодою ніж фізичною», - розповів полковник Горєлих.

За його словами, зараз постраждалий поліцейський знаходиться на лікарняному. Коли він вийде на роботу, керівництво територіального відділу внутрішніх справ проведе службову перевірку, в ході якої будуть з'ясовані всі деталі і обставини події. Також керівництво дасть відповідну оцінку діям поліцейського-мисливця.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: