Савченко пояснила, чому потиснула руку саме Добкіну, коли з нього знімали недоторканність

Савченко пояснила, чому потиснула руку саме Добкіну, коли з нього знімали недоторканність
Савченко: Добкін єдиний сказав слово «тюрма»

Народний депутат вважає, що Добкін тримався найкраще під час засідання Ради

Народний депутат Надія Савченко вважає поведінку свого колеги з «Опозиційного блоку» Михайла Добкіна під час розгляду Верховною Радою питання про позбавлення його недорканності вартою побажань волі. Про це вона сказала в інтерв’ю «Главкому».

Я слухала виступи всіх нардепів (за зняття недоторканності з яких голосували в той день – «Главком»), мені було гидко. Незважаючи на те, що злодії всі однакові, Добкін тримався найкраще. Він не сильно виправдовувався, сказав: «Надо в тюрму сесть – я сяду». Він єдиний сказав слово «тюрма». Тобто, людина до цього морально готова. Я йому побажала волі, тому що я бажаю волі кожній людині, яка потрапляє в неволю, бо я знаю, що це таке. Навіть якщо людина винна, все одно рано чи пізно буде воля», - мовила вона.

Також депутат заявила, що сама не хоче бути політиком, але буде намагатися стати державним діячем.

«Як політику мені бракує всього, тому що я не хочу бути політиком. У світовому політичному просторі сформувалися два різні поняття: «державний діяч» і «політик». Політик – це найгірше, що є у державному діячі. От я хочу, залишивши весь бруд політичних примочок, навчитися мислити глобально і наперед про державу. Бути політиком – це навчитися приходити до влади без промаху – тут Юлія Володимирівна рекордсмен. Нині ж як народному депутату мені бракує досвіду. Бракує не тільки юридичної освіти, а й знань у багатьох галузях, які треба було б опанувати, тому що якщо я не пишу законопроекти, що стосуються певних галузей, то я за них голосую, і мені треба розбиратися», - зауважила Савченко.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: