Суд відпустив охоронця Яроша під домашній арешт

Суд відпустив охоронця Яроша під домашній арешт
Учасник конфлікту та охоронець нардепа Михайло Навроцький

Охоронець Яроша буде проходити лікування в медичному закладі

Заводський райсуд Кам’янського звільнив з-під варти під цілодобовий домашній арешт охоронця нардепа Дмитра Яроша Михайла Навроцького, якого підозрюють у спричиненні вогнепального поранення.

До суду з клопотанням про зміну запобіжного заходу – з тримання під вартою на домашній арешт – звернувся захист Михайла Навроцького.

Адвокат Сергій Погосян повідомив, що його підзахисний буде продовжувати проходити лікування в медичному закладі.

У травні, Апеляційний суд Дніпропетровської області відмовив у зміні запобіжного заходу Михайлові Навроцькому, не зваживши на аргументи захисту щодо його поганого самопочуття.

Того ж дня підозрюваний опинився в реанімації обласної лікарні імені Мечникова.

Зараз Навроцький перебуває на лікуванні в обласній клінічній лікарні, у нього, зокрема, діагностували перелом кісток черепа, ребер і пальців рук.

Нагадаємо, 14 травня у Кам'янському на Дніпропетровщині стався конфлікт зі стріляниною, одна людина була поранена

Конфлікт, який призвів до стрільби, розпочався через те, що таксист говорив російською мовою і не відповів на вітання пасажирів «Слава Україні». Пасажири почали стріляти, на допомогу водієві прийшли інші таксисти. Одному з тих, хто намагався затримати того, хто стріляв, і прострелили ногу. Поліція затримала стрільця, як виявилося, учасника бойових дій. На місці перестрілки поліцейські вилучили пістолет Макарова, три гільзи від куль 9 мм і палицю, якою били водія таксі. Сам Дмитро Ярош на своїй сторінці у Facebook попросив українців «з розумінням поставитися до цієї ситуації». 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: