Суд заарештував без права на заставу кримінального авторитета Мультика

Суд заарештував без права на заставу кримінального авторитета Мультика

Арешт Михайла Тітова, відомого під прізвиськом Мультик

Фото: НикВести

Засідання суду проходило в закритому режимі

В четвер, 31 серпня, Жовтневий райсуд Маріуполя Донецької області заарештував без права внесення застави кримінального авторитета Михайла Тітова, відомого під прізвиськом Мультик.

Про це повідомляє видання «НикВести».

Зазначимо, що правоохоронці називають Тітова ватажком організованого злочинного угруповання на території Миколаївської області.

Засідання суду проходило в закритому режимі. Підозрюваний просив допустити до зали журналістів, проте йому було відмовлено. У відповідь Тітов заявив, що оголошує голодування.

Як уточнив адвокат заарештованого, що його клієнт розпочав голодування ще з моменту затримання.

Додамо, що крім Тітова, суд заарештував підозрюваного в участі в організованому злочинному угрупуванні бізнесмена Бориса Серафимова із правом внесення застави в розмірі 842 тисячі гривень.

Нагадаємо, 29 серпня представники Генпрокуратури та Служби безпеки провели спецоперацію в Миколаєві та затримали п’ятьох учасників організованого злочинного угруповання, серед яких опинився і Мультик.

Затримані підозрюються у створенні злочинної організації, яка майже 10 років займалася погрозами вбивством, позбавленням волі людей, рекетом, рейдерством, автоугонами, привласненням майна та державних коштів.

Нагадаємо, раніше видання «Новости-N» з посиланням на джерело в прокуратурі повідомило про обшуки, які, зокрема, проходять у депутатів міської ради від Опозиційного блоку Ігоря Дятлова, Ігоря Копійки, Андрія Яковлєва, Світлани Ласурії, підприємців Олексія Пелипаса і Владислава Чайки. Також йде обшук у Михайла Тітова, відомого під кличкою Мультік.

Пізніше, інформацію про обшуки підтвердила прес-секретар генпрокурора Лариса Сарган.

У прокуратурі Миколаївської області повідомили, що обшуки проводяться у рамках кримінальних проваджень та спрямовані на протидію злочинної діяльності у сфері заволодіння бюджетними коштами, вимагання, рейдерства, погроз вбивством та інших тяжких злочинів. 

Читайте також статтю: «Чорна бухгалтерія – 2». Опозиційний блок фінансують власники фіктивних компаній

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: