Суд залишив Александровську під домашнім арештом

Суд залишив Александровську під домашнім арештом
Алла Александровська

Суд продовжив цілодобовий арешт на 60 днів для Алли Александровської

Київський райсуд Харкова продовжив запобіжний захід екс-нардепу від КПУ Аллі Александровській, підозрюваної в сепаратизмі.

Про це повідомляє Інтерфакс-Україна.

«Суд продовжив цілодобовий арешт на 60 днів», - повідомив адвокат Александровської Олександр Постернак.

Він зазначив, що прокуратура звернулася до суду з клопотанням про продовження цілодобового домашнього арешту, а захист просив пом'якшити запобіжний захід.

«Ми просили відмовити в продовженні нинішнього запобіжного заходу і встановити частковий домашній арешт з можливістю відвідувати медиків і обслуговувати себе (виходити в магазин і т.д)», - сказав Постернак.

Раніше Александровську випустили з СІЗО через хворобу.

У постанові Апеляційного суду зазначалося, що новий запобіжний захід - цілодобовий домашній арешт з носінням електронного браслета буде діяти до 23 жовтня

Нагадаємо, 13 жовтня Апеляційний суд Харківської області змінив запобіжний захід Александровській, підозрюваній у сепаратизмі.

Нагадаємо, 9 вересня Київський райсуд Харкова продовжив запобіжний захід підозрюваній у сепаратизмі Александровській на 50 діб.

8 червня адвокат Александровської Олександр Шадрін повідомив, що у його підзахисної пройшов обшук і вона була затримана. Їй інкримінують ч.2 ст.110 (посягання на територіальну цілісність і недоторканність України) і ч.3 ст.369 (пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі) Кримінального кодексу України.
29 червня в СБУ підтвердили, що правоохоронці затримали Александровську, вирішується питання про її арешт, а її син Олександр, який ховається в РФ, сповіщений про підозру і оголошений в розшук.
30 червня Київський райсуд Харкова заарештував Александровську на 60 днів без можливості внесення застави. Захист подав апеляцію. 22 липня апеляційний суд Харківської області залишив в силі рішення суду першої інстанції про арешт екс-нардепа.

Читайте також інтерв’ю Александровської «Главкому»

.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: