Тереза Мей не збирається йти у відставку - ЗМІ

Тереза Мей не збирається йти у відставку - ЗМІ
Тереза Мей

Консервативна партія втратила абсолютну більшість у парламенті за результатами дострокових виборів

Прем'єр-міністр Великої Британії Тереза Мей не планує йти у відставку попри те, що її Консервативна партія втратила абсолютну більшість у парламенті за результатами дострокових виборів.

Про це повідомляє ВВС.

«Тереза Мей не має жодного наміру оголошувати про свою відставку сьогодні ввечері», - повідомила політичний редактор Лора Кунссберг в Twitter.

Кунссберг також процитувала слова одного із високопосадовців в уряді, який сказав, що «Мей залишиться і вона не передумає».

Як повідомляв «Главком», лідер лейбористів закликав Мей піти у відставку після виборів у Британії. Консерватори не змогли отримати абсолютну більшість у парламенті, Британію очікує так званий підвішений парламент. 

Нагадаємо, що згідно з опрацьованими даними частини голосів виборців,Консервативна партія втрачає більшість у Палаті громад Великої Британії.

Як вже відомо, прем'єр-міністр Великої Британії Тереза Мей за результатами дострокових виборів переобрана до парламенту, здобувши перемогу у виборчому окрузі Мейденхед.

Раніше повідомлялося, що у Британії на дострокових парламентських виборах за попередніми даними екзит-полів Консервативна партія прем’єра Терези Мей буде найбільш представленою у парламенті партією з 314 місцями.

Британський фунт стерлінгів впав по відношенню до долара на новинах про екзит-поли з минулих в четвер загальних виборів.

Окрім того, в ЄС можуть відкласти Brexit через результати виборів у Британії.


Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: