У Єревані звільнено ще одного заручника, - Служба безпеки Вірменії

У Єревані звільнено ще одного заручника, - Служба безпеки Вірменії

Люди, які перебувають на території захопленого полку ППС поліції Вірменії, забезпечені їжею та необхідними медикаментами

Ще одного із заручників, захоплених у полон на території полку поліції в Єревані, було звільнено. Про це повідомляє Служба національної безпеки (СНБ) Вірменії.

«У результаті проведеного правоохоронними органами комплексу заходів , у тому числі переговорів,із захопленої території виведено ще одного заручника. Тим не менш, такі обнадійливі епізоди не дають гарантій бажаного результату і не виключають можливих трагічних наслідків, відповідати за які будуть виключно ініціатори нападу», - сказано в повідомленні.

Також у відомстві зазначили, що 18 липня заручники, які перебувають на території захопленого полку ППС поліції Вірменії, були забезпечені їжею та необхідними медикаментами.

«Терористи мають усвідомити, що в них немає альтернативи якнайшвидшого виконання всіх вимог влади. Правоохоронні органи Вірменії все ще сподіваються, що члени озброєної групи при прийнятті рішень будуть керуватися тверезим підходом», - сказано в заяві СНБ Вірменії.

Нагадаємо, спочатку заручників було восьмеро, але трьох вдалося звільнити в ході переговорів.

Як повідомлялося раніше, правоохоронці припускають силовий сценарій зняття блокади поліцейської дільниці в Єревані.

Нагадаємо, 17 липня о 5-й ранку в Єревані група озброєних осіб захопила будівлю полку патрульно-постової служби поліції. Загарбники зажадали звільнити опозиціонера Жирайра Сефиляна й розпустити уряд. Унаслідок перестрілки загинув поліцейський, двоє зазнали поранень.

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: