У Києві Mercedes перекинувся на дах. Фоторепортаж з місця аварії

У Києві Mercedes перекинувся на дах. Фоторепортаж з місця аварії

У результаті зіткнення було відірвано праве заднє колесо у мікроавтобуса, через що Mercedes стало заносити і його перевернуло на дах

Фото: Станіслав Груздєв / «Главком»

В результаті аварії мікроавтобус перекинуся на дах

На Великій Кільцевій дорозі в Києві сталася дорожньо-транспортна пригода за участю двох автівок: мікроавтобуса Mercedes та легковика Audi. В результаті аварії мікроавтобус фактично знищений. Про це повідомляє кореспондент «Главкома».

Як розповіли учасники аварії та присутні на місці інциденту поліцейські, ДТП сталася, коли обидва водії намагалися здійснити розворот. При цьому водій Audi не побачив Mercedes, який знаходився у цей момент у дорожньому кармані.

У результаті зіткнення було відірвано праве заднє колесо у мікроавтобуса, через що Mercedes стало заносити і його перевернуло на дах. Мікроавтобус отримав значні пошкодження, а Audi «відбулась» вибитою фарою, погнутим крилом і спущеною шиною.

Через ДТП ніхто не постраждав. Водій Mercedes отримав невеликі травми, але медики лікарні, куди він звернувся після ДТП, не діагностували у нього переломів чи інших важких травм.

Поліція знаходиться на місці інциденту і чекає на слідчу групу. 

Аварія сталася на щойно відремонтованій ділянці Великої Кільцевої дороги у Києві. ДТП сталася ще до дощу. 

Раніше сьогодні сталася жахлива аварія у Оболонському районі столиці. На перехресті Газопровідної та Кільцевої дороги зіткнулися вантажівка кур'єрської служби та позашляховик SsangYong.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: