У Києві паралельно відбуваються два мітинги

У Києві паралельно відбуваються два мітинги

Зараз у центральній частині столиці триває два мітинги

Низку центральних вулиць Києва у зв'язку із загрозою скоєння терористичних актів перекрито для проїзду автотранспорту, частину урядового кварталу огороджено парканом.

Зокрема, повністю перекрито Хрещатик, вулиці Інститутська, Прорізна, Городецького, частину вулиці Богдана Хмельницького. У центрі міста біля виходів зі станцій метро, підземних переходів, на перехрестях та в місцях великого скупчення людей перебувають співробітники Національної поліції та Національної гвардії.

Близько 400 осіб перебувають на площі Конституції поблизу будівлі Верховної Ради, а також близько 1,5 тис. осіб – напроти будівлі Національного банку України. Мітингувальники тримають прапори з написами ліквідованих банків, більшість демонстрантів називають себе «ошуканими вкладниками вітчизняних банківських установ».

В урядовому кварталі також розміщено кілька десятків мікроавтобусів із затонованими вікнами, кілька карет швидкої допомоги та пожежних машин.

Нагадаємо, в столиці відбуваються масові заходи. Публічну безпеку забезпечує близько 5 тисяч правоохоронців та військових Національної гвардії України, додали в поліції.

Зранку перекрито вулицю Хрещатик та частково Інститутську, тож рух транспорту обмежено.

В поліції стверджують, що в центрі Києва все спокійно

Представник президента у Верховній Раді, народний депутат від БПП Артур Герасимов повідомив учасникам протестного мітингу вкладників банку «Михайлівський» про наміри коаліції сьогодні вирішити проблему повернення втрачених депозитів за допомогою відповідного президентського проекту закону, який після 16-ї години має бути прийнято у першому та другому читаннях.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: