У Кремлі обіцяють «потурбуватися» про полонених в «ІД» росіян

У Кремлі обіцяють «потурбуватися» про полонених в «ІД» росіян
Полонені російські військові

Прес-секретар Путіна запевнив, що в Москві стурбовані долею захоплених в полон росіян

У Москві ретельно перевірять інформацію про те, що двоє чоловіків, захоплених бойовиками угруповання «Ісламська держава», є росіянами, і якщо це підтвердиться, про них потурбуються. Про це заявив журналістам прес-секретар президента РФ Дмитро Пєсков.

«Що стосується двох можливо громадян Росії, військовослужбовців, я пропоную орієнтуватися в першу чергу на відповідну заяву по лінії Міноборони», - сказав він.

«Безумовно, в Москві стурбовані долею цих громадян в разі, якщо вони є громадянами РФ», - запевнив Пєсков.

На прохання прокоментувати повідомлення представників Всевеликого війська Донського про те, що вони впізнали в одному з полонених свого козака, Пєсков сказав: «Ми бачили повідомлення в ЗМІ, але їх навряд чи можна сприймати як офіційну інформацію. Інтерес представлятимуть якісь підтвердження, які більш заслуговують на довіру».

«Звичайно, інформація за всіма можливими джерелами буде перевірятися на предмет підтвердження того, що ці люди є громадянами нашої країни», - сказав Пєсков.

Раніше угрупування «Ісламська держава» опублікувало відео, на якому, як стверджується, зняті полонені в сирійській провінції Дейр-ез-Зор російські військовослужбовці.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: