У Миколаєві конфлікт зі стріляниною закінчився смертю чоловіка

У Миколаєві конфлікт зі стріляниною закінчився смертю чоловіка

Жоден з учасників конфлікту не звернувся до поліції із заявою

Фото: novosti-n.org

Винних у смерті чоловіка очікує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до десяти років.

У Миколаєві стався конфлікт зі стріляниною. Троє постраждалих чоловіків віком 29, 31 і 44 років було шпиталізовано. Двоє із них отримали вогнепальні поранення у стегно та голень. Третього чоловіка доставили з травмами голови, різаною раною лоба та пораненнями ноги. Не приходячи до тями, він помер у медичному закладі, інформує відділ комунікації поліції Миколаївської області.

Подія відбулася ввечері 8 липня на перехресті вулиць Соборна та Адміральська. Зі слів свідків правоохоронцям стало відомо, що між громадянами стався конфлікт зі стріляниною. Жоден з учасників конфлікту не звернувся до поліції із заявою.

Співробітники слідчо-оперативної групи під час огляду місця події вилучили зброю та гільзи. Вилучене направлено на експертне дослідження.

Слідчі Центрального відділу поліції ГУНП в Миколаївській області проводять розслідування у кримінальному проваджені за ч. 2 ст. 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. У ході розслідування будуть встановленні всі обставини події. Також вирішуються питання про додаткову кваліфікацію.

Санкція вказаної статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до десяти років.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: