У поліції підтвердили: син нардепа Молотка, який влаштував криваве ДТП, був напідпитку

У поліції підтвердили: син нардепа Молотка, який влаштував криваве ДТП, був напідпитку

Є довідка лікаря, який після огляду засвідчив, що у сина парламентаря є всі ознаки алкогольного сп'яніння

Під час проведеного огляду лікаря було підтверджено, що син нардепа Ігоря Молотка Денис на момент скоєння ДТП був п'яним. Про це повідомив керівник ГУ Нацполіції у Києві Андрій Крищенко в ефірі «112 Україна».

«Під час допиту встановлено, що саме він (Денис Молоток. – Ред.) був за кермом транспортного засобу. Є довідка лікаря, який після огляду засвідчив, що у нього є всі ознаки алкогольного сп'яніння. Слідство дотримується саме такої версії», – зазначив він.

За словами Крищенка, планується проведення експертиз для з'ясування тяжкості ушкоджень потерпілих у ДТП. «Зараз буде проведено експертизи встановлення ступеня тяжкості тілесних ушкоджень (потерпілих. – Ред.) і прийматиметься рішення щодо водія. Обставини, які були встановлені на той час, і ступінь тілесних ушкоджень, що були заподіяні, згідно з чинним КПК не дали слідчому можливість прийняти рішення за ст. 208 про затримання», – додав він.

Нагадаємо, що у неділю, 6 листопада, в Києві син народного депутата Ігоря Молотка в дорожньо-транспортній пригоді розбив авто патрульної поліції і ще один автомобіль. Унаслідок пригоди постраждало 4 людини. Син Ігоря Молотка відмовився проходити експертизу на вміст алкоголю в крові.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: