У Путіна прокоментували затримання російських військових в Україні

У Путіна прокоментували затримання російських військових в Україні
Прес-секретар президента РФ Дмитро Песков 

Пєсков розповів про можливість обміну затриманих в Україні росіян на громадян України, які перебувають в Росії

Російська сторона розглядає всі варіанти для захисту інтересів росіян, які були затримані на Україні. Про це заявив прес-секретар президента РФ Дмитро Пєсков, передає «Газета.ru».

«Точно вам відповісти не можу. Можу лише сказати, що, безумовно, розглядаються всі необхідні дії для захисту законних інтересів російських громадян», - заявив Пєсков, відповідаючи на питання, про можливість обміну затриманих в Україні росіян на громадян України, які перебувають в Росії.

30 червня військовослужбовці 56-ї бригади ЗСУ біля коси Малої поблизу Перекопської затоки окупованого півострова Крим затримали двоє невідомих, які припливли до берега Херсонській області на гумовому човні. Вони назвалися біяцями прикордонної служби ФСБ Росії й стверджували, що «заблукали» під час військових навчань. 

За повідомленнями деяких ЗМІ, один із затриманих - офіцер прикордонної служби ФСБ, другий - в званні прапорщика. Затримані не мали при собі жодних документів. Каланчацький суд призначив порушникам кордону 15 діб адміністративного арешту.

Крім того, розвідник Віктор Агєєв 1995 року народження потрапив у полон 24 червня в районі села Жолобок Слов'яносербського району Луганської області в результаті зіткнення бійців 93-ї окремої механізованої бригади і так званої «розвідгрупи 4-ї механізованої бригади 2-го армійського корпусу» самопроголошеної «ЛНР». Російський журналіст Павло Канигін поговорив з матір'ю єфрейтора Агєєва,який потрапив в полон в Луганській області, Світланою Агєєвою.

Читайте також статтю: Володимир Жемчугов: Росія з Донбасу не піде, бо там залишаються сотні тисяч свідків для Гааги

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: