Україна і Туреччина розширять співпрацю у сфері оборонпрому

Україна і Туреччина розширять співпрацю у сфері оборонпрому
Ісмаїл Демір і Олександр Турчинов

Турчинов обговорив із головою комітету з питань оборонної промисловості Туреччини питання співробітництва між країнами у сфері оборонпрому

Секретар Ради національної безпеки і оборони України Олександр Турчинов і голова комітету з питань оборонної промисловості Туреччини Ісмаїл Демір обговорили питання співпраці підприємств оборонно-промислового комплексу України та Туреччини. Про це повідомили у прес-службі РНБО.
Під час зустрічі співрозмовники обговорили питання співробітництва провідних підприємств оборонно-промислового комплексу України та Туреччини і реалізації низки спільних проектів у сфері військово-технічної співпраці.
«Ми працюємо в напрямку реалізації конкретних проектів та широкого спектру завдань, зокрема у частині виробництва бронетехніки, ракетобудування, літакобудування та інших», — наголосив О.Турчинов.
Він зазначив, що українська сторона вважає перспективним напрямком співпраці створення спільних підприємств з Туреччиною, «які б займались виробництвом боєприпасів, безпілотних літальних апаратів, ракетобудівництвом, танкобудівництвом, засобами зв’язку тощо».
Також сторони обговорили питання залучення турецьких інвестицій в оборонно-промисловий комплекс України.
За словами керівника турецького оборонпрому, Туреччина зацікавлена у розвитку співробітництва з Україною в сфері оборонної промисловості.
«Ми цінуємо співпрацю з Україною та зацікавлені в суттєвому розширенні взаємовигідного співробітництва», — наголосив Демір.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: