Українська аудиторія Facebook зросла до 10 млн користувачів

Українська аудиторія Facebook зросла до 10 млн користувачів
Соцмережа Facebook

Зростання кількості акаунтів у Facebook – це наслідок блокувань російських сайтів, в тому числі - соціальних мереж «ВКонтакте» і «Одноклассники»

Українська аудиторія Facebook, за оцінками самої мережі, виросла до 10 мільйонів акаунтів.

Про це повідомляє Ain.ua.

Як зазначається, це в першу чергу - наслідок блокувань російських сайтів, в тому числі - соціальних мереж «ВКонтакте» і «Одноклассники», які довгий час були в топі популярних сайтів уанету.

Відзначається, що одним з перших знакову цифру зауважив Микита Коваленко, альфа Діджитал бутика Yellow Fox. Ще в травні, за його словами, цей показник в рекламному кабінеті оцінювався в 7,4 млн.

Ці дані підтверджують і в Factum Group Ukraine. За словами Івана Дубинського, СEO дослідницької компанії, яка готує звіти по популярним сайтам уанету для ІнАУ, в травні цього року 9 546 069 українців відвідало стартову сторінку найпопулярнішої в світі соціальної мережі, а 8 797 750 українців відвідало сторінки профілю.

Нагадаємо, нещодавно Вищий адмінсуд відмовився скасовувати заборону російських соцмереж.

16 травня президент ввів у дію рішення Ради національної безпеки і оборони від 28 квітня про застосування санкцій щодо низки фізичних і юридичних осіб. У ньому, зокрема, йдеться про блокування російських соцмереж та поштових служб. Також санкції передбачають блокування доступу до сервісів «Яндекс», 1С, «Софтлайн Груп», корпорації «Парус» і ще низки російських IT-компаній.

Читайте також матеріал «Главкома» Влучний удар: як Україна обвалила трафік популярних російських сайтів

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: