Українська делегація представить у Раді Європи результати реформ

Українська делегація представить у Раді Європи результати реформ

Сьогодні у Раді Європи відбудеться День українських реформ

Сьогодні, 3 жовтня, в Раді Європі відбудеться День українських реформ організований Постійним представництвом України при Раді Європи у співробітництві з Секретаріатом цієї організації та Естонським головуванням в Комітеті Міністрів Ради Європи.

У заході візьме участь міністр закордонних справ України Павло Клімкін, повідомляє прес-служба МЗС.

«Метою заходу є презентація досягнень нашої держави в реалізації реформ, які Рада Європи підтримує в рамках свого Плану дій для України на період 2015-2017 років, що є найбільшим в історії організації пакетом експертної та технічної допомоги державі-члену. План дій охоплює такі реформи як створення і зміцнення антикорупційних механізмів, судова реформа, реалізація національної стратегії із захисту прав людини, реформи поліції та пенітенціарної системи і створення суспільного телебачення. Під час засідань будуть обговорені як вже наявні результати реформ, так і подальші пріоритети взаємодії України з Радою Європи у цих сферах», - йдеться у повідомленні міністерства.
В рамках візиту Клімкін також проведе зустріч з Комісаром Ради Європи з прав людини Нілсом Мужнієксом.
Окрім Павла Клімкіна, участь у Дні українських реформ в Раді Європи візьмуть міністр юстиції Павло Петренко, директор Національного антикорупційного бюро Артем Ситник, заступник генерального прокурора Євген Єнін, голова Вищої кваліфікаційної комісії суддів Сергій Козьяков та інші високі посадовці і представники українських громадських організацій, які беруть участь в реалізації Плану дій.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: