«Укрзалізниця» роздає компенсацію «стоячим» пасажирам потягу Одеса - Київ

«Укрзалізниця» роздає компенсацію «стоячим» пасажирам потягу Одеса - Київ

Компенсацію вже отримали 44 пасажири

«Укрзалізниця» відшкодовує кошти за проїзд без місць пасажирам потяга Одеса -Дарниця (Київ), які були змушені їхати стоячи через брак необхідної кількості вагонів. Про це повідомили в прес-службі компанії.

«Пасажирам потяга «Інтерсіті+» №764 Одеса - Дарниця, які 13 серпня здійснили поїздку без надання їм місця для сидіння унаслідок вимушеної заміни рухомого складу, ПАТ «Укрзалізниця» повернула кошти на загальну суму 9,2 тис. грн. Всього кошти вже отримали 44 пасажири цього поїзда в залізничних касах Одеси, Жмеринки, Києва та Вінниці. І цей процес триває», - запевнили в УЗ.

Пасажири, які не встигли отримати гроші, витрачені на квиток, можуть зробити це в касах вокзалів.

Раніше повідомлялося, що частина пасажирів зазначеного поїзда були змушені їхати з Одеси стоячи. В «Укрзалізниці» пояснили, що інцидент стався через поломку швидкісного поїзда Крюківського вагонобудівного заводу, який повинен був зробити рейс за маршрутом Одеса - Дарниця.

«Замість поїзда «Тарпан» №764 виробництва Крюківського вагонобудівного заводу у дев'ятивагонній комплектації (607 місць) унаслідок технічної несправності в рейс вирушив поїзд цього ж виробника на 408 місць. Цей поїзд у п'ятивагонній комплектації», - прокоментували раніше інцидент у прес-службі ПАТ.

Читайте також статтю:  У програші - пасажири. «Укрзалізниця» мовчить

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: