В АТО - два бойових зіткнення, терористи зазнали втрат

В АТО - два бойових зіткнення, терористи зазнали втрат
АТО на Донбасі

У сил АТО загиблих немає, атаки успішно відбиті

На Маріупольському напрямку сталося два бойових зіткнення сил АТО із ворожими диверсантами.

Про це повідомляє прес-центр АТО.

«13 січня о 21.07 у напрямку населеного пункту Трудівський бойовики обстріляли позиції українських підрозділів з великокаліберного кулемета та АГС. Загалом було зафіксовано вісім розривів. Під прикриттям вогню в бік українських військових висунулась ворожа ДРГ складом до семи осіб, але під натиском вогню наших воїнів бойовики вимушені були відійти. Вже за кілька хвилин українські спостерігачі виявили черговий вихід ДРГ противника. Командування українських сил прийняло рішення щодо блокування диверсантів силами резервних груп, в ході чого сталося бойове зіткнення з групою незаконних збройних формувань. Внаслідок сутички один з бойовиків отримав важке поранення, яке виявилось не сумісним з життям. Решта ворожих диверсантів відійшли у невідомому напрямку», - йдеться в повідомленні.

У штабі заявили, що тіло загиблого бойовика евакуйовано силами українських військових. При ньому виявлені документи, що підтверджують його причетність до незаконних збройних формувань.

«Цього ж дня о 21.07 у напрямку населеного пункту Петрівське був здійснений вихід ДРГ противника. За три хвилини розвідувальна група ворога чисельністю п’ять осіб розпочала обстріл українських позицій. Після її наближення на дистанцію ефективного вогневого ураження по диверсантам противника було відкрито вогонь зі стрілецької зброї. Внаслідок прицільного вогню з боку українських підрозділів, розвідувальна група противника відійшла в напрямку населеного пункту Петрівське. При цьому бойовики понесли втрати», - зазначають у прес-центрі АТО.

Як запевняють у штабі, серед українських військовослужбовців втрат немає.

Нагадаємо, бойовики 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: