В Чернівцях школи закрили на карантин

В Чернівцях школи закрили на карантин
Карантин в Чернівцях

Карантин у Чернівцях запроваджено в школах до п’ятниці, 2 грудня

Школи Чернівців сьогодні, 28 листопада 2016 року, закрили на карантин. Відповідне розпорядження підписав міський голова Олексій Каспрук.

«За нашими даними в 11 закладах перевищено епідеміологічний поріг, але дані не підтверджуються поки що міським управлінням охорони здоров’я. Тобто багато дітей в школах немає, в той же час дуже мало звернень власне до поліклінік. Але не довіряти інформації освітян у нас немає підстав, тому щоб розірвати цей ланцюжок захворюваності, оголошуємо перерву в навчанні до наступного понеділка», - заявив Каспрук.

Як зазначається, у школах Чернівців через хвороби відсутні 15,8% учнів. Крім того, підвищення захворюваності населення на гострі респіраторно-вірусні інфекції підтвердила головний санітарний лікар області Наталія Гопко.

«Карантин запроваджено в школах до п’ятниці, 2 грудня. З наступного понеділка, якщо ситуація із захворюваністю стабілізується, учні повернуться за парти», - йдеться у повідомленні.

Як раніше повідомлялося, Києвом гуляє грип «Гонконг»

До груп ризику належать особи старше 65 років, діти до трьох років, пацієнти з хронічними захворюваннями легень або серцево-судинної системи.

 

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: